Θεματικές συμμετοχές στο Καρναβάλι

Εδώ και μερικά χρόνια η Δ.Ε.Υ.Α. έχει θεματικές συμμετοχές στο Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου στηρίζοντας τον αναγνωρισμένο αυτό θεσμό. Οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης μεταμφιεσμένοι σε “πολύτιμες σταγόνες” παρελάζουν και προτρέπουν τους θεατές στην εξοικονόμηση του πολύτιμου αγαθού. Χρησιμοποιώντας ποικίλους τρόπους περνάνε το οικολογικό μήνυμα της συνετής χρήσης του νερού.

3

Εκστρατείες ευαισθητοποίησης
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού, σε κεντρικά σημεία του Δήμου στήνονται stands από τα οποία διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό, ακούγονται μηνύματα και προβάλλονται spots που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εξοικονόμηση του νερού. Επίσης μοιράζονται σχετικά φυλλάδια σε καφενεία και καφετέριες.

5
Έκδοση Πρακτικού Οδηγού Εξοικονόμησης Νερού
Στο πλαίσιο της συμβολής στην εξοικονόμηση νερού η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π. έχει εκδόσει και διανείμει σε κάθε νοικοκυριό 20σελιδο Πρακτικό Οδηγό Εξοικονόμησης του νερού ο οποίος περιλαμβάνει πλειάδα απλών συμβουλών. Οι πρακτικές οδηγίες είναι ταξινομημένες ως προς τους τρόπους εξοικονόμησης στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο πλύσιμο, στον κήπο, στους εξωτερικούς χώρους, στο σχολείο, στις διακοπές κλπ.

Καταχωρήσεις στον τύπο
Στην περιοδική έκδοση του Δήμου, η ΔΕΥΑΜΠ συμμετέχει ανελλιπώς με καταχωρήσεις ενημερωτικού χαρακκτήρα και οικολογικού περιεχομένου. Επίσης η Επιχείρηση κατά καιρούς ανεβάζει spots στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.

AD_deyar

Τακτικές αιμοδοσίες
Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης συμμετέχουν ενεργά, κάθε 6 μήνες σε αιμοδοοίες που διοργανώνονται από φορείς της περιοχής.