Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Email

  Περιοχή Βλάβης (απαραίτητο)

  Περιγραφή Βλάβης

  ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΟΡΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

  Η επιχείρηση με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας» εν συντομία «ΔΕΥΑΜΠ», που εδρεύει στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, στην οδό Κοραή 1, ΤΚ 703 00, στο εξής «Η Επιχείρηση», είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της.

  Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την επιχείρηση «ΔΕΥΑΜΠ» και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς μέσω της παρακάτω Φόρμας Αναφοράς Προβλημάτων.
  Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρατε ότι αντιμετωπίζετε.

  Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για το χρονικό διάστημα μέχρι να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε το πρόβλημα και να σας ενημερώσουμε. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην επιχείρηση «ΔΕΥΑΜΠ».

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρηση «ΔΕΥΑΜΠ» θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης «ΔΕΥΑΜΠ».

  Συμφωνώ να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω Σκοπό: