15 Μαΐου, 2015 Δελτία Ενημέρωσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, με την υπ’ αριθμόν 34/11-05-2015 απόφασή του, δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την επιχείρηση, να προβούν σε ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Ν.4321/2015 ΦΕΚ 32 Α’/21-03-2015).

Συγκεκριμένα, δύναται να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές με απαλλαγή του συνόλου ή μέρους των προσαυξήσεων, με δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι και 100 δόσεων και με ελάχιστο ποσό δόσης τα € 20,00.
Για το σκοπό αυτό, καλούνται όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π. να προσέλθουν μέχρι τις 26 Μαΐου 2015 (καταληκτική ημερομηνία) στα Γραφεία της επιχείρησης που βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι, ώστε να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στις ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας που έχει καθοριστεί με το Νόμο, δεν θα είναι δυνατή η υπαγωγή στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση και οι οφειλέτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές θα υποστούν όλες τις προβλεπόμενες συνέπειες (διακοπές υδροδότησης, αφαίρεση υδρομέτρων, αγωγές, κατασχέσεις κλπ.) χωρίς άλλη διατύπωση.

Written by Κοζυράκης Αντώνης