2 Απριλίου, 2015 Δελτία Ενημέρωσης, Νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, με απόφασή του, παρατείνει την έως και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης ένταξης σε ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των δημοτών προς την επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι δίνεται η δυνατότητα σε όσους καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την επιχείρηση, να προβούν σε διακανονισμό με ευνοϊκούς όρους και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 4304/2014 (ΦΕΚ 234, 23/10/2014, Τεύχος Ά), όπου προβλέπονται ρυθμίσεις για οφειλές προς τις Δ.Ε.Υ.Α. που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

Συγκεκριμένα, δύναται να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς προκαταβολή, με προκαταβολή και ταυτόχρονη απαλλαγή του συνόλου ή μέρους των προσαυξήσεων, με δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι και 40 δόσεων και με ελάχιστο ποσό δόσης τα € 40,00.

Για το σκοπό αυτό, καλούνται όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Μινώα Πεδιάδας, να προσέλθουν μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2014 στα Γραφεία της επιχείρησης που βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι, ώστε να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στις ευνοϊκές ρυθμίσεις (τηλ. επικοινωνίας: 28910 22222, eMail: info@deyamp.gr).

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η υπαγωγή στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση, ενώ προβλέπονται κυρώσεις χωρίς άλλη διατύπωση (διακοπές υδροδότησης, αφαίρεση υδρομέτρων, αγωγές, βεβαίωση οφειλών στη Δ.Ο.Υ. κλπ.). για οφειλέτες που μετά τις 28/11/2014 θα διατηρούν ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς υπαγωγή στη ρύθμιση.

 

Written by Joinweb Admin